LUE SANKOMIEHEN UUSIMMAT:

Inhimillinen vihanneskylmiö

mustavalko piirros, mies polvillaan

Palvelukodin asukkaat kävivät katsomassa Olavi Virtaa. Eivät hautausmaalla vaan ihan teatterissa. Muualla saa elämyksiä tuijottamalla näytelmää, Kokkolassa elämykset alkavat vasta esitysten jälkeen. Teatteri meni kiinni ja henkilökunta häipyi kotiin. Yksi asukas unohtui lämpiöön, miettimään pimeään jäikö kylmiöön.

ikivanha amfiteatteriTeatteri ei ole loppupelissä yhtään hullumpi paikka asua. Jääkaapissa on aina hyvää ruokaa ja olutta. Näyttelijöillä ei ole nykyään aatteita, mutta peltikaapeissa on puhtaita vaatteita.

Sohvalla on kuhmuraista nukkua, mutta eipä tarvitse paskanhajussa kukkua. Jauhesammutin on mukava kaveri. Se jaksaa kuunnella ja punastua. Siitä voisi moni fiksumpi ottaa oppia.

Vakuutus korvaa jos palvelukodin televisio tai asukas varastetaan. Heitteillejätöstä ei maksa kukaan. Ilmainen mainos on aina hyvä vaikka olisi huono. Esineet ja mainokset voi kääntää päälaelleen. Ihmisen voi myös kääntää, mutta kun veri pakkautuu päähän siitä seuraa kiusallista ajatustoimintaa. Palvelukodin arki pelaa vain jos vihannekset möllöttävät lautasen sijasta tuolilla.

Elämys oli sitten loppupelissä vain inhimillinen erehdys. Joku hoitaja unohti laskea, mutta tuskin sentään alleen. Onneksi eivät syyttäneet Olavi Virtaa. Haamuja on helppo syyttää kun eivät osaa puolustautua. Jouluna asukkaat menevät katsomaan toista haamua, Emmi Jurkkaa. Saa nähdä kuinka ilta Emmin kanssa sujuu, ja kuinka moni viettää yönsä lämpiössä, miettien onko kylmiössä.

palvelutalon arkea

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s