LUE SANKOMIEHEN UUSIMMAT:

Kun isoisä Porschen keksi

oljista valmistettu VW Beetle

Muistatte varmasti kun ajoin kesäkuussa asuntoautolla Tunisiasta Libyaan ja sieltä panssarivaunulla Egyptiin. Meno oli hurjaa kuten aina reissussa, joten ymmärrätte varmasti, että kotioloissa tyydyn polkupyörään.

Autot eivät yleensä herätä minussa tunteita, mutta Tervolan Einarin VW Polo sai kyyneleen nousemaan silmäkulmaan. Asia on nimittäin sillä tavalla, että meidän suku on sotkeutunut Volkkareihin pahemmin kuin Tapolan Mervi makkaroihin.

Vuonna 1934 isoisäni lappasi Fordin lavan täyteen kuparisankoja ja lähti hurisuttelemaan kohti Kööpenhaminan kansanvälisiä sankomessuja. Auton peruutuspeilissä roikkui kompassi ja repsikan penkillä lojui erään inkeriläisen itkuvirsikauppiaan piirtämä kartta.

Nyt muutamat teistä ihmettelevät, että miksi kylän ainoa itkuvirsikauppias oli ruvennut piirtämään karttoja? No lähinnä siksi, että itkuvirret kävivät huonosti kaupaksi. Kyseisen mummelin piirtämät kartat olivat ehkä aavistuksen epätarkkoja, mutta hinta oli niin kilpailukykyinen, että jopa Suomen armeija haki karttansa meidän kylältä.

Sanko kuin auto

Muutaman viikon harhailun jälkeen isoisä eksyi Berliiniin. Voin vain kuvitella sitä kiroilun määrää kun isoisä joutui ensimmäistä kertaa elämässään keskelle ruuhkaa. Siihen aikaan autoilun ongelmat olivat pikkaisen toisenlaisia kuin nykypäivänä, mutta kukapa sitä estää kutsumasta kolmen auton sumaa ruuhkaksi.

VW viritetty musta

Joidenkin Volkkareiden mootoriratkaisut ovat kieltämättä erikoisia.

Invalidenstrassella isoisä joutui väistämään kissan kokoista rottaa ja törmäsi kadunvarteen pysäköityyn Ferdinandiin. Kyseinen auto sattui kuulumaan itselleen Ferdinand Porschelle. Isoisä yritti häipyä paikalta vähin äänin, mutta 200 sangon kanssa sellainen on aikamoisen mahdotonta.

Paikalle ilmestyi muutama poliisi ja pian myös itse Ferdinand Porsche pöllähti paikalle naama vaahdossa. Väärinkäsitysten välttämiseksi haluan mainita, ettei Ferdinand Porschella ollut vesikauhu vaan hän oli onnettomuuden aikaan istunut parturissa. Miehen hiukset olivat ohenneet ihan luontaisesti, mutta viiksiä oli pitänyt muotoilla aikakaudelle paremmin sopiviksi.

Ferdinand Porsche oli suunnitellut kulkupelejä monille autonvalmistajille, mutta Ferdinandin hän oli rakentanut itselleen siinä toivossa, että saisi joskus riittävästi rahaa oman tehtaan pystyttämiseen.

Koska isoisä osasi kohtalaisesti saksaa ja oli kaikin puolin mukava mies Ferdinand Porsche hääti poliisit paikalta ja päätti sopia asian miesten kesken. Isoisä tutkaili romuttunutta prototyyppiä ja totesi, että autolla oli syytä olla miehekäs nimi. Isoisän mielestä prototyyppiä olisi syytä kutsua Ferdinandin sijasta Porscheksi.

VW tuunattu

Volkkari voi olla myös todellinen hirviö.

Ehdotus oli loistava ja siitä hyvästä autosuunnittelija päätti olla vaatimatta autonraadosta korvauksia. Miehellä oli muutenkin kiire suunnittelupöydän ääreen, koska Hitler kaipaili halpaa ja käytännöllistä kansanautoa. Isoisä tuumaili voivansa auttaa ongelman kanssa.

Hän nappasi Fordin lavalta törmäyksessä lommoutuneen kuparisangon ja nosti sen päänsä yläpuolelle. Hän käänteli sitä aurinkoa vasten ja selitti parhaan kykynsä mukaan, että lommot ja kuplat tekivät sangosta persoonallisen näköisen kulkupelin.

Kun sangon alle vielä ruuvaisi renkaat ja takakonttiin Fordin moottorin, siinä olisi täydellinen kulkupeli. Ferdinand Porsche tuijotti hölmistyneenä vuoroin isoisää ja vuoron sankoa. Mitä enemmän hän kuunteli tuota hullua suomalaista, sitä varmempi hän oli, että kuplaksi muuttuneesta sangosta tulisi kaikkien aikojen himoituin auto.

Navettaan jemmattu aarre

Vaikka saksalaiset itkuvirsikauppiaat piirsivät loistavia karttoja, isoisä suuntaisi Kööpenhaminan sijasta kotiin. Ferdinand Porsche nimittäin osti kaikki sangot käteiselle ja lupasi vielä lähettää ilmaiseksi yhden VW Kuplan meidän kylälle jos Hitler tykästyisi kolhiintuneen sangon muotoon.

Mies piti sanansa ja kesällä 1937 kuorma-auto toi kylän torille maailman ensimmäisen Kuplavolkkarin. Se oli ja on edelleen kaikin puolin komea auto. Pellit ovat mustat, samoin nahkapenkit ja verhoilu. Moottori on kromattu ja kojelaudassa komeilee kuparinen plakaatti, joka on taottu siitä isoisän Berliinissä esittelemästä sangosta.

Kuplavolkkari on seissyt pian 80 vuotta Tervolan Einarin navetan ylisillä. Autolla on ajettu vain 50 kilometriä, mutta eräs Helsinkiläinen autojobbari kehtasi tarjota siitä 400 euroa. Me heitelimme porukalla sen jätkän Mersua luomukananmunilla ja käskimme tulla takaisin kun tarjous olisi edes jossain määrin kohtuullinen.

En ole seuraillut vanhojen Volkkareiden hintoja, mutta kyllä maailman ensimmäisestä kuplasta, jonka on signeerannut itse Ferdinand Porsche, pitäisi ainakin tonni saada.


2 Comments on Kun isoisä Porschen keksi

  1. Nimetön // 11.10.2015 16:04 // Vastaus

    Hirveitä seikkailuja.

    Tykkää

    • Hirveitä seikkailuja riittää ja ihan kirjaksi asti. Viime vuoden puolella rustasin käsikirjoituksen, jonka yhtenä päähenkilönä on Ranskaan kidnapattu hirvi. Käsikirjoituksen työnimi on ”Hirveä soppa”. Saa nähdä mitä kustantamot siitä tykkäävät.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s