LUE SANKOMIEHEN UUSIMMAT:

Kirottu paatti

meri vene pilviä

USS Nixonilla palveli kymmenittäin päteviä lentomekaanikkoja, mutta yhdelläkään ei ollut halua alkaa rassata romuttunutta Ferraria. Amiraali Hardwick piti moista käytöstä niskurointina. Hän uhkasi potkia kaikki jakoavaimen heiluttajat kyydistä seuraavassa satamassa tai hyvässä lykyssä jo avomerellä.

hyökkäävä lohikäärme

Kiinalainen lohikäärme yrittää tanssia ripaskaa huonolla menestyksellä.

Mekaanikot valahtivat kalpeiksi kun amiraali alkoi kertoa juttuja Välimeren haikaloista, tappajavalaista ja uimareita napostelevista suunnattomista merikäärmeistä. Minä tajusin heti, että amiraali kertoi satuja, mutta mekaanikot uskoivat kaiken.

Miehet olivat kotoisin kiinasta, missä ihmisiä on peloteltu lohikäärmeillä ja kilpisjärveläisillä lumimiehillä jo tuhansien vuosien ajan. Jutut satuolennoista upposivat kiinalaisiin yhtä varmasti kuin nälkää seuraa jano.

Heti kun lentotukialuksen talonmies laahusti paikalle ja alkoi lakaista suurimpia moottorin osia laidan yli mereen, kiinalaiset rupesivat hommiin. Ymmärrän sen verran mandariinikiinaa, että tajusin miesten asentavan Ferrarin moottoritilaan hävittäjän suihkumoottorin. F-18:sta heidän oli tarkoitus takavarikoida ajotietokone, konetykki ja kasettisoitin. Muut tarvittavat osat löytyisivät komentotornin kylkeen parkkeeratusta lakaisukoneesta.

Leppynyt amiraali Hardwick lähti viemään meitä upseerien messiin lounaalle. Matkalla kysäisin, että olivatko kaikki lentomekaanikot sattumalta kiinalaisia. Amiraali totesi, ettei USS Nixonilla tunnettu sellaista käsitettä kuin sattuma. Aluksella kaikki tapahtumat luokiteltiin epäonnen piikkiin.

Kiinalaisia oli jouduttu palkkaamaan mekaanikoiksi sen jälkeen kun Bermudan kolmio oli vienyt yhdysvaltalaiset mekaanikot mennessään. Ihmettelin, että kylläpä maailman suurin sotilasmahti antoi helpolla periksi. Amiraali Hardwick totesi, ettei tässä ollut periksi antamisesta kyse vaan kirouksesta. USS Nixon on niin perkeleellinen paatti, ettei henkilökuntaa meinannut löytää edes kolminkertaisella palkalla.

Vaakalaudalla sielu ja maine

Lounaspöydässä amiraali paljasti, että neljäsataametrinen USS Nixon on epävirallisesti maailman suurin lentotukialus. Se on noin kuusikymmentä metriä pidempi kuin maailman virallisesti suurin lentotukialus USS Theodore Roosevelt. Epävirallisuus johtuu siitä, että USS Nixon on ollut Yhdysvaltojen laivaston musta lammas siitä lähtien kun se karkasi telakalta elokuussa 1974, samana päivänä kun presidentti Nixon erosi Watergate-skandaalin takia.

Nixonin seuraaja Ford halusi luonnollisesti maalauttaa oman nimensä lentotukialuksen kylkeen, mutta maalari tippui mereen ja hukkui. Seuraavalle kävi ihan samoin, kolmas säilyi hengissä koska oli pukenut ylleen pelastusliivin. Röyhkeä albatrossi varasti kuitenkin maalipurkin ja presidentin nimi jäi maalaamatta.

hävittäjä savuttaa

Eikös me sovittu, että tupakoidaan vasta sitten kun koneet ovat ilmassa?

Neitsytmatkan aikana huomattiin, että alus teki mitä lystäsi. Rannan tuntumassa se totteli kiltisti ohjausta, mutta heti kun oltiin avomerellä, se väänsi omatoimisesti tehot täysille ja antoi mennä. Suunnittelijat ja insinöörit viettivät monia unettomia öitä aluksen konehuoneessa kykenemättä ymmärtämään mikä oli vialla.

Aluksen neljä ydinkäyttöistä höyryturbiinia kykenivät tuottamaan pyöreät 300.000 hevosvoimaa. Kannella seisoi miljardien dollarien arvosta lentokoneita, ja ennen kaikkea vaakalaudalla oli Yhdysvalojen maine.

Valkoisesta talosta tuli syksyllä 1974 tiukka määräys korjata alus kuntoon tai upottaa se Atlantin syvimpään hautavajoamaan, mistä edes neuvostoliittolaiset eivät sitä löytäisi. Alusta korjattiin vuoden verran. Kaikki vaihdettiin, ydinreaktorit, turbiinit, tietokoneet, kaapeloinnit ja jopa keskusradio ja valokatkaisijat. Ei auttanut.

Heti kun USS Nixon pääsi uudelleen ulapalle, se viis välitti siitä, että oli tarkoitus tehdä lyhyt koeajo ja palata telakalle. Alus porhalsi hana pohjassa Kuuban edustalle ja ampui havannalaista kalasalusta ohjuksella. Selkkaus sai aikaan hurjan polemiikin maiden välillä vaikka neuvostoliittolaisia ydinohjuksia salakuljettaneen kalastusaluksen miehistö selvisi pamauksesta hengissä.

Amiraali Hardwick paljasti USS Nixonin aiheuttaneen niin monta kansainvälistä selkkausta, että 40 vuoden aikana puolustusministeriö oli määrännyt 26 kertaa aluksen upotettavaksi. Joka kerta homma oli epäonnistunut. Pommikoneiden ja taistelulaivojen asejärjestelmät menivät aina jumiin silloin maalitauluna oli USS Nixon. Samoin kävi miinojen kanssa, eikä yksikään alukselle viritetty muoviräjähde, bensatynnyri tai edes käsikranaatti ollut suostunut pamahtamaan.

Kuuntelimme lumoutuneina amiraalin kertomusta, eikä syömisestä meinannut tulla mitään. Täytyy tunnustaa, että kyseessä on uskomaton alus ja kertakaikkisen uskomaton miehistö.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s